EDUCATION PROGRAMS

Pristup InfoExpert-a u pružanju usluga savjetovanja i implementacije ICT rješenja akcenat stavlja na povećanje organizacionih kapaciteta svojih klijenata putem usmjerenih edukativnih programa koji omogućavaju sticanje međunarodno priznatih certifikata. Na ovaj način obezbjeđujemo potrebne kapacitete za postizanje maksimalne iskoristivosti, efekata primjene i održivosti implementiranih rješenja.

U skladu sa portfeljem usluga i proizvoda, akcenat stavljamo na sljedeće edukativne programe: upravljanje poslovnim procesima (BPM), inženjering zahtjeva za ICT rješenja (RE), korporativno vladanje i strateško upravljanje, upravljanje programima i projektima (PMO), licenciranje softvera i upravljanje softverskom imovinom (SAM) i upravljanje rizikom i informacionom bezbjednošću (ISMS). Pored navedenih programa sprovodimo edukacije za razvoj elektronskog poslovanja, primjene poslovne inteligencije, sistema poslovnih aplikacija (ERP) i pripreme i upravljanja EU projektima.

Edukativne programe organizujemo u koprodukciji sa renomiranim institutima, akademijama i fakultetima uz angažman profesora, eminentnih stručnjaka iz SEE regiona i svijeta i certificiranih praktičara radi sučeljavanja teorije, iskustva i prakse. Vrijednost naših edukativnih programa predstavlja sinergija znanja, konkretnih rješenja i praktičnih radionica što zajedno omogućava brzo sticanje znanja potrebnih za praktičnu primjenu i sticanje međunarodno priznatih certifikata.