COMMERCIAL OF-THE-SHELF (COTS) PARTNER SOLUTIONS

U saradnji sa svjetskim ICT principalima, institutima, fakultetima i renomiranim kompanijama omogućavamo pristup provjerenim, modernim i kvalitetnim ICT rješenjima i informacionim sistemima koja omogućavaju efikasnu automatizaciju poslovnih i upravnih procesa i poboljšanje rada poslovnih subjekata i javne uprave.

U poslovnom segmentu (e-Business) ICT rješenja naših partnera uspješno su implementirana u sektorima elektrodistribucije, telekomunikacija, komunalnih usluga, banaka i finansijskih organizacija.

Za potrebe vlada, organa, organizacija vlasti i lokalnih samouprava (e-Government, e-Administration), ICT rješenja koja imamo u ponudi fokusirana su na ostvarenje strateških ciljeva i omogućavaju podizanje funkcionalnosti i transparentnosti djelovanja, interoperabilnosti, standardizacije i informacione bezbjednosti.

ICT rješenja u našoj ponudi ostvarila su već uspješnu primjenu u SEE regiji i EU. Karakterišu ih dobre performanse, savremenost primjenjenih ICT platformi, standardizacija, brza implementacija, jednostavna primjena, mogućnost unapređenja, konfigurabilnost i visok stepen pouzdanosti, omogućavajući brz povrat investicije.

Pored podrške za implementaciju, svojim klijentima smo uvijek na raspolaganju radi pružanja lokalne podrške u održavanju i unapređenju ICT rješenja, radi savjetovanja, upravljanja promjenama i edukacije. Na ovaj način našim klijentima obezbjeđujemo održivost implementiranih rješenja, pristup stalnim unapređenjima na bazi identifikovanih dobrih praksi i primjenu najsavremenijih ICT platformi.